Jeka Maria

Mieroszyno - Jastrzębia Góra, ul. Parkowa 7

84-104 Łebcz woj. pomorskie

telefon: (58) 675 82 89, 661 436 331

Opinie / Pochwały gości.

  1  2  3  Następna >

Przepiękna okolica, wspaniała rodzinna atmosfera, a pani Maria to jak dobra mama dla wszystkich. Gorąco polecamy to miejsce.

Anna Ramocka
środa, 04 marzec 2015r. — IP: 776747591

Bardzo miła atmosfera polecam.

adam i Violetta piatkowscy
wtorek, 15 lipiec 2014r. — IP: 1393906193

Witam, gorąco polecam, warunki dla małych i dużych, miła atmosfera, mili właściciele, dobry punkt na zwiedzanie okolic. Cicho, spokojnie, a dla dzieci raj, wszystko dostosowane do potrzeb oraz pies Kruszynka chętnie bawiący się z dziećmi. Pozdrawiam

Iwona Mirek Karolek z Gliwic
środa, 04 wrzesień 2013r. — IP: 528984412

Spędziliśmy wspaniałe wakacje w rewelacyjnym miejscu. Gospodarze niezwykle serdeczni. Dzieci najchętniej nigdzie by nie wyjeżdżały na zwiedzanie czy plażowanie tylko cały czas spędzały bawiąc się w ogrodzie, grając w piłkarzyki czy tenisa. Naprawdę wypoczęliśmy spędzając wakacje w Mieroszynie. Pozdrawiamy z Sieradza i Kalisza

Anna z Sieradza
środa, 31 lipiec 2013r. — IP: 1393600453

cudowne miejsce, polecam wszystkim, dla zmotoryzowanych wszędzie blisko. Maria to cudowna, ciepła kobieta, lubimy tam wracać.

Izabela,Sosnowiec
wtorek, 22 styczeń 2013r. — IP: 1498077723

Właśnie dzisiaj wróciliśmy i jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu u pani Marii. Potwierdzamy wszystkie powyżej wymienione opinie. Gospodarze bardzo mili, spokojna okolica, bardzo dobre warunki pobytu. Gorąco wszystkim polecamy!!! Było super!!!

Agnieszka i Szymek z okolic Stalowej Woli
wtorek, 07 sierpień 2012r. — IP: 3000374830

Właśnie dzisiaj wróciliśmy i jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu u pani Marii. Potwierdzamy wszystkie powyżej wymienione opinie. Gospodarze bardzo mili, spokojna okolica, bardzo dobre warunki pobytu. Gorąco wszystkim polecamy!!! Było super!!!

Agnieszka i Szymek z okolic Stalowej Woli
wtorek, 07 sierpień 2012r. — IP: 3000374830

Witam polecam byliśmy w tym roku i potwierdzamy nic dodac nic ująć

Krzysztof i Jolanta z Siemianowic
czwartek, 02 sierpień 2012r. — IP: 1498405693
  1  2  3  Następna >

Dodaj własną opinię, pochwałę:

Z uwagi na Spam oraz naduzycia nie publikujemy adresow email. Wpisując własny email w odpowiednie pole udostepniony zostanie zabezpieczony formularz do wysłania treści na ten email bez jego upublicznienia.
dodatkowe informacje, kontakt:

telefon: (58) 675 82 89, 661 436 331

zapraszamy od maja do września do naszego obiektu położonego nad morzem
ostanie zmiany w ofercie: 2016-02-13, edytuj własną ofertę kwatery prywatnej

wladyslawowo.org

wczasy we Władysławowie

ustroniemorskie.org

wczasy w Ustroniu Morskim

kuznica.eu

wczasy w Kuźnicy

chalupy.com

wczasy w Chałupach

ostrowo.eu

wczasy w Ostrowie